Go Back

Bőrös malaccomb

Prep Time20 mins
Cook Time1 hr 40 mins
Total Time2 hrs
Servings: 4 személyre

Hozzávalók

  • 1 db jó nagy szelet bőrös malaccomb
  • Bors
  • Ételízesítő
  • 1 evőkanál egész köménymag
  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • 1-2 fej vöröshagyma vagy lila hagyma.
  • Sertészsír

Elkészítés

  • A tepsit kikenjük zsírral
  • A hús mindkét oldalát sóval,borssal bedörzsöljük.
  • A tepsibe tesszük, majd rászeljük a vöröshagymát, rádobáljuk a fokhagymákat a köménymagot és ételízesítővel megszórjuk.
  • A tetejét egy két evőkanál sertészsírral megkenjük.
  • Aláöntünk egy deciliter vizet.
  • Alufóliával befedjük. Előmelegített sütőbe 1.5-2 órán keresztül sütjük, míg omlósan puha nem lesz.
  • Majd az alufóliát leszedve a tetejét pirosra sütjük.

Ez még fontos lehet

Sülés közben a zsírt és vizet ha szükséges, akkor pótolhatjuk, hogy ne égjen le az alja.